Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیاتگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛دومین یادواره سفیر مقاومت (شهید آقایی پور و شهید رکن آبادی) با حضور حجت الاسلام والمسلمین پناهیان، شیخ صفی الدين، علیرضا قزوه و تعدادی از خانواده‌های شهدای منا در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

در ابتدای مراسم بعد از قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران علیرضا قزوه پس از خوشامدگویی و عرض ادب به حاضران گفت: من مدیر آفرینش‌های ادبی حوزه هنری هستم و افتخار می‌کنم که این مسئولیت را دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین باری که می‌خواستم بعنوان نماینده فرهنگی به لبنان بروم باید به وزارت خارجه مراجعه می‌کردم و با آقای رکن آبادی برخورد داشتم. او تا چند هفته قبل از شهادتش در مجله فرهنگ اسلامی مصاحبه داشت و من در جمع تحریریه مجله آخرین دیدارم را با شهید رکن آبادی که مهمان این مجله بود.

وی با اشاره به دو کتاب در دست چاپ از دو شهید حوزه فرهنگی عنوان کرد: خاطرات شهید انصاری و همچنین خاطرات شهید رحیمی مراحل آخر چاپ را می‌گذراند. همت عزیزمان این باشد که کتاب این سفیران مقاومت را هم به عنوان الگوی نمایندگان فرهنگی ما مورد استفاده قرار بدهند.

قزوه در ادامه شعری که سال گذشته برای شهید رکن آبادی سروده بود، خواند.

پس از پخش کلیپی در رابطه با شهید غضنفر رکن آبادی، بیانیه سید حسن نصرالله توسط زهرا رکن آبادی فرزند شهید قرائت شد.

در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درخصوص این دو شهید بزرگوار گفت: در یکی از آیات مشهور قرآن، درباره شهدا نکته ظریفی به چشم می خورد. خداوند می فرماید: از میان مومنان رجالی هستند که یا به شهادت رسیدند یا منتظر شهادت هستند. این دو شهید از بازمانده‌های دفاع مقدس و مصداق «ما بدلو تبدیلا» بودند. این دو بزرگوار تا آخر انقلابی بودند. ما می‌دانیم اینطور افراد وقتی نماز می خوانند، خدا می پذیرد. بعضی نماز می خوانند که ناراحتی خود را از دوری از خدا آرام کنند؛ ولی بعضی از سر شوق به خاطر نزدیک بودن به خدا نماز می خوانند. شهید آقایی پور عابد و اهل ذکر بود . نه اهل ذکری که در فعالیت های انقلابی بی خاصیت باشد. ما انقلاب کردیم که انقلاب را در شیوه عمل خود نهادینه کنیم اما انقلاب خوب درک نشد .

وی افزود: حوزه علمیه قبل از انقلاب از نظر نظام اداری بهتر بود. بحث انقلابی بودن ربطی به مسائل سیاسی ندارد؛ بلکه فراتر از این حرف‌هاست. انقلابی بودن می‌خواهد به ما آزادی بدهد. انقلابی‌های ما که انقلاب را درک نکرده‌اند، دچار اسارت‌های فراوان شدند. انقلابی بودن اگر خوب فهم می‌شد، جمهوری اسلامی اين قدر نیاز به قانون نداشت.

حجت الاسلام پناهيان در ادامه اظهار داشت: این دو شهید کسانی بودند که نیاز به نظارت نداشتند. هرجایی بودند نیاز به توصیه نداشتند. امان از مدیران میانی که وقتی نخواهند کاری کنند، می توانند تمام بودجه‌ها را حیف و میل و سندسازی کنند.

وی افزود: این دو شهید باتقوا زندگی می کردند؛ یعنی نه نیاز به توصیه و نه نیاز به ناظر داشتند. وقتی به پرونده شان نگاه می کنیم، می‌بینیم شهید آقایی‌پور شخصی بود که تمام طوایف لبنان با او ارتباط داشتند. وقتی شهید آقایی پور اشاره مقام معظم رهبری را شنید که فرمودند «خوب است بچه‌هايی که در خارج از کشور هستند در مدرسه ایرانی تحصیل کنند»؛ یک مدرسه ایرانی در اسلوونی ساخت. اگر سفیری نخواهد کاری را انجام دهد، با هزار بخشنامه هم نمی تواند. ما در نظام اداری کشور نتوانستيم انقلابی بودن را به ثمر برسانیم. اما این دو شهید در فضای کشور انقلابی باقی ماندند. این دو هنرمند بودند که توانستند.

پناهيان بيان كرد: یک زمان رهبری از تعبیر مدیر جهادی استفاده کردند. به دفعات مختلف حضرت امام فرمودند انقلابی بودن را فراموش نکنید؛ ابعاد جهانی انقلاب را فراموش نکنید. گاهی گفتار در اخبار کاملاً غیر انقلابی است. آیا انقلاب از حقیقت پرده برداری نمی کرد. برای اینکه ادای بی طرفی در بیاوریم، باید بین حق و باطل بایستیم؟ ! ما در جامعه ای هستیم که جان های انقلابی قیمت پیدا کردند. جوان عدالت گراست و دوست ندارد در مقابل ظلم سکوت كند. اما بعد که وارد ساختارها می شوند و انقلابی باقی بمانند، قیمتی تر است.

اين كارشناس مذهبی افزود: من دنبال این نیستم که بگویم بیایید، این شهدا را الگو کنید. به هر حال، کسانی که از انقلابی بودن به اداری بودن رفته‌اند را نمی توان برگرداند. اول انقلاب، نهادی به نام جهاد سازندگی راه افتاد. عملکرد جهادسازندگی برای جلوگیری از تجزیه کشوربرای خدمت رسانی چگونه بود؟ مجلس شورای اسلامی برای ساختن ساختارها به معلومات نیاز داشت. نه دانشگاه و نه حوزه دانشی را در این جهت تولید نکردند.

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان تصریح کرد: با اين وضع، چگونه باید بستر فعالیت انقلابی در سازمانی را فراهم كنيم و هزینه را کاهش دهیم. مشکل در ساختارهای اداری است. ما انقلابی گری را در کشور نتوانستيم نهادینه کنیم. شاید تقصیر مدیران ما باشد که اهالی فقه را به ادارات راه ندادند. ساختارها عموماً غیر انقلابی هستند. وجود مقامات انقلابی در این میان باید تقدیر شود و زندگی آنها باید مورد مطالعه قرار گیرد. این دو شهید وزارت خارجه را تبدیل به نهاد انقلابی کردند. اگر نیروها انقلابی نباشند، تبدیل به نيروی اداری می شوند. شهید رجایی هیچ وقت اداری نشد. انقلابی‌گری باید بتواند به کارآمدی منجر شود. اگر طوری بود که می توانستیم ادارات را به نهادهای انقلابی تبدیل كنيم و دانش آن را داشته باشیم، وضعمان بهتر از این بود.

حجت الاسلام پناهیان با مخاطب قرار دادن فرزندان شهید گفت: خاطرات پدران شما به عنوان عناصری که انقلابی باقی ماندند، پا بر جا می ماند. ما دانش این را نداریم که اداره را تبدیل به نهاد کنیم. آنها واقعا حقشان بود، به شهادت برسند. واقعا شایسته بود که اگر قرار است از دنیا بروند، اینگونه از دنیا بروند.

انتهای پيام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۸۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا،  سرلشکر پاسدار حسین سلامی در پیامی به مناسبت فرا رسیدن ۱۷ اردیبهشت ماه روز بسیج سازندگی نوشت:

۱۷ اردیبهشت ماه در تقویم تاریخی میهن اسلامی مزین به نام «بسیج سازندگی» از نهادهای روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی است؛ امروز بسیج سازندگی ارائه تعریف نوینی از مدیریت جهادی در عرصه‌های خدمت خالصانه و بی منّ و اذی در پرتو ولایتمداری در مسیر تابناک آرمان‌های انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

 
 فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: بسیج سازندگی طی سال‌های فعالیت خود با اتکا به انگیزه و همت والای جوانان مومن و انقلابی و ورود به میدان‌های سازندگی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی و دیگر عرصه‌های مختلف نیاز کشور به ویژه عمرانی، آبرسانی، نهضت کمک‌های مومنانه، اقتصاد مقاومتی و نهضت مسکن محرومان و شتافتن به کمک مردم در بلایای طبیعی، به شایستگی از توانمندی‌های شگفت آور و غیرقابل انکار خود برای آبادانی ایران عزیز رونمایی کرد و با ترسیم نقش موثر پویا و حیات‌بخش تجربه گرانبها و الهام بخشی فراروی علاقمندان به انقلاب و نظام اسلامی فراتر از جغرافیای این سرزمین گشود.

سرلشکر سلامی تاکید کرد: حضور مجاهدانه و هوشمندانه در صحنه‌های پرمسئوولیت خدمت رسانی و مردم یاری با نصب‌العین قرار دادن منویات و رهنمودهای حکیمانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) از شاخصه‌های برجسته «سازمان بسیج سازندگی» است که موجبات گسترش فرهنگ و تفکر ناب جهادی بعنوان یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) را بین جوانان ایران اسلامی رقم زده است.

وی تاکید کرد: اینک در گام دوم انقلاب اسلامی که تجلی عزت مداری، اقتدار، پیشرفت و شکوه ایران عزیز در مسیر تمدن سازی و درک عصر ظهور است، باور داریم رفع محرومیت تنها با اتکال به خداوند متعال و برخورداری از تفکر و روحیه جهادی و عمل انقلابی و اعتماد به نیروی انسانی مخلص و شیفته خدمت و فداکاری امکان‌پذیر خواهد بود.

فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: اینجانب سالروز تشکیل بسیج سازندگی را به مسئولین ارجمند و یکایک جهادگران خدوم این نهاد مقدس تبریک می‌گویم و امیدوارم حرکت متعهدانه و مخلصانه جهادگران ولایی و انقلابی تحت تعالیم اسلام ناب محمدی (ص) و آموزه‌های تاریخی انقلاب، در راستای جلب رضای پروردگار و خرسندی رهبر عزیز و جانباز انقلاب و آرامش بخشی به ملت شریف ایران، شکوهمندانه و پرفروغ تر از گذشته تداوم یابد.

دیگر خبرها

  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • «داستان راستان» نردبانی برای خیزش‌های انقلابی بود
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟